Здравословна бананова диета сваля 5 кг. за 5 дни

Публикувано на 12 март 2014 от Vesi

Уникална 5-дневна диета има максимално бърз ефект. Тя се състои главно в яденето на банани. Доста от хората считат този вид плод за един от калоричните, но всъщност той може да свали голяма част от излишните ви килограми.
Здравословна бананова диета сваля 5 кг. за 5 дни
Всеки цикъл от тази диета се състои от 5 дни, като се сваля по килограм на ден. Повтаряте я толкова цикли, колкото килограма прецените, че желаете да свалите. Ето и самата диета, базирана на банани:

Ден 1: Закусвате само с банани (неограничен брой), след което изяждате една купа кисело мляко. За обяд похапвате пилешко филе с вкусна салата от моркови и зеле. За следобедна закуска се подсилвате с един портокал. На вечеря сте на зеленчукова супа и можете да си позволите малко сирене.

Ден 2: Закусвате с банани, след което взимате един сухар. Обядвате с леща и зелена салата. Следобед се подсилвате с малко бадеми. Вечеряте риба на скара с една вкусна салата от краставици и от домати.

Ден 3: Закуска от банани и две ябълки. Обядвате с омлет и доматена салата. За следобедна закуска една филия с извара и домати. Вечерята е с пилешка супа.

Ден 4: Закусвате банани и портокал. За обяд риба тон и зелена салата. Следобед един сухар. За вечеря боб със сирене.

Ден 5: Закуска с банани и кисело мляко. За обяд хапвате печено пиле с някаква свежа салата. За следобедна закуска взимате две ябълки. Вечеряте със салата „Цезар“ и някакво готвено пилешко месо.

Ефектът на тази диета започва още след първия ден. Веднага ще се усетите с килограм по-леки. Уникалното на този начин на отслабване се дължи на изцяло здравословния метод. Както виждате, всички храни в диетата могат само да помогнат на организма. Затова банановата диета се счита за една от най-полезните диети, които могат да се приложат за смъкване на тегло.

Източник: doctorbg.net

Коментари


+ 9 = 16

Advertise Here
Advertise Here
Лекарски препоръки и съвети

Връзки