Публикации в | Любопитно

Душата на коя змия носиш според зодията ти?

Публикувано на 02 април 2014 от Vesi

В повечето култури, змията е типичен символ на изкушението.
Тя е хлъзгава, когато реши кротува, но и изведнъж може да те ухапе жестоко. Но също така тя се свързва с грацията и женствеността. Може би затова още от древни времена хората са вярвали, че в душата на всяка жена живее по една змия. Този змийски хороскоп може да бъде наречен и хороскоп на тъмна страна на жените. Дали, обаче, наистина е толкова тъмна…
Душата на коя змия носиш според зодията ти? Жената Овен – Огнен Питон
Силна, рязка с неконтролируеми изблици на ярост. Дори най-увереният мъж може да си тръгне, хлипайки, след „схватка“ с нея. Но пък има и плюс – тази змия действа открито, без лукавство. Ако ще те нападне, първо ще видиш агресивния й поглед. Не е от тези, които са уж кротки, а само чакат да им обърнеш гръб, за да атакуват.

Жената Телец – Ехидна Пепелянка
Красива, с голямо самочувствие, дори нарцистична. Напада само, когато е предизвикана, но зъбите й са опасни! Иска много, иска най-доброто и не прави компромиси с претенциите си. Тя винаги поставя себе си на първо място. Дори да е влюбена до уши, няма да търпи дълго някой да й скача по главата!

Жената Близнаци – Черна Мамба
Много опасна змия, особено за мъжете! Привлича с красиво лице и обещания за любов, а след това изритва без да й мигне окото и без грам милост. Подвижна, бърза, лукава, понякога цинична. Тя те гледа и знае какво мислиш. Бързо забравя лошото, но докато е в главата й, ще те подложи на жестоки унижения

Жената Рак – Спяща Кобра
Тя си стои настрани, не закача никого, не е общителна, имаш чувството, че си живее в собствен свят, но истината е, че внимателно наблюдава. Всичко, всеки и само чака да бъде засегната. Тогава напада яростно, обикновено когато най-малко очакваш. Нищо чудно и в гръб! Има и още – понякога умишлено ще си измисли повод за нападение, ако просто й е скучно.

Жената Лъв – Кралска Боа
Тя си е типична кралица – суетна, обича да хипнотизира публиката, да й се кланят, да я обожават. Иска да живее охолно, а останалите да я гледат с респект. Въпреки, че й харесва да е център на внимание, тя е лоша актриса. Когато е тъжна и се опитва да го скрие под фалшива усмивка, то очите я издават.
Душата на коя змия носиш според твоята зодия?
Жената Дева – Гърмяща змия
Гърмящата змия е опасна само за тези, които я доближат. Затова и от нея страдат предимно най-близките й хора. За останалите е приветлива и учтива, но вкъщи е кисела, дребнава, все се оглежда за кусурите на останалите. Мърмори за щяло и нещяло, изисква много, като не е готова да даде и на половината.

Жената Везни – Анаконда
Съблазнителна и непредвидлива змия. Лицето й е като на Мона Лиза – не можеш да разбереш какво всъщност мисли. Тя е природно красива и умее да омайва. Ако реши да те завладее, рано или късно това ще стане. Но най-опасното в нея е, че не можеш да предвидиш кога ще те нападне. Дори при твой гаф, тя може да изглежда съвсем спокойно, а само след секунди да ти изяде главата.

Жената Скорпион – Демонична змия
Абсолютно въплъщение на страст и зло. Змия изкусителка, змия манипулаторка, змия отмъстителка. Привличането към нея задължително върви с фатални последици. За да не бъдеш „ужилен“, трябва да я заобикаляш отдалече и да стъпваш тихичко. А от плена й ще бъдеш освободено едва, когато та загуби интерес към теб.

Жената Стрелец – Усойница
Конфликтна, бързо променя настроенията си, отрича се от принципите си, само за да излезе права в момента. А ако някой я обвини в нечестност, ще повдигне учудено вежди. Кой, аз?! Във връзките си с мъжете постоянно прави скандали от нищото. Но съвестта й винаги е чиста като сълза.

Жената Козирог – Рогата Змия
На пръв поглед си мислиш, че дори да я настъпиш по опашката, няма да те захапе. Грешка! Макар пасивна на външен вид, тя е постоянно подозрителна и дебне да направиш грешка. Но все пак, тя предпочита да е сама. Не се смесва с „простолюдието“ и не дава лесно да й се завладее сърцето.

Жената Водолей – Жълтоуха водна змия
Тя действа винаги с изненада, да не кажем шокиращо. Дори те заблуждава, че си върши нещо друго, а в същото време се чуди как да те захапе за врата. Но по-зловещото е, че тя тайничко се наслаждава на чуждото нещастие, даже често е причината за него. Обича екстравагантността, да се отличава от другите. И е доста опитен мошеник.

Жената Риби – Сива водна змия
Въпреки, че не е толкова екстравагантна и изпъкваща, когато се загледаш в нея, после не можеш да си отлепиш погледа. Толкова е грациозна и женствена. Тя е и добра актриса, може да те накара сам да си говориш. Но зад всичко това всъщност се крие силна ранимост и страх от самотата.

Източник: beu.bg

Коментари


5 + = 8

Advertise Here
Advertise Here
Лекарски препоръки и съвети

Връзки