Женска логика… ;)

Публикувано на 11 януари 2016 от Vesi

kitchenРеших да направя една проста салата за семейството. Салата с пиле. В тази салата се слага ананас. Аз използвам плодове от консерва, а сокът ще остане. Да го изпия? Не ми се пие! Жалко…

Спомних си рецепта за торта, която има нужда от сок от ананас. Направих торта. Но използвах само жълтъците на яйцата. Не искам да ги хвърлям! Ако ги оставя в хладилника – по-късно пак ще ги хвърля.

Измислих! Ще направя целувки. Това е лесно, бързо, вкусно! За целувките се използва лимонова кора. Лимонът ще остане без кора… Ако остане така, изсъхва бързо. Какво да направя с лимон?

Да, вкусен дресинг за салата. За салатата използвах половин глава лук, другата половина остана. С нея какво?

Може спагети с вкусен доматен сос. Намерих в хладилника буркан доматен сок. Използвах половината. Какво да правя с остатъка? Жалко ще е да се развали.

Реших да направя борш. Но, уви, нямам у дома цвекло. Бързо изтичах до магазина. Купих цвекло, картофи, извара, заквасена сметана, паста за зъби, чорапи (с отстъпка), чехли, няколко сапуна, за всеки случай. По пътя обратно отидох в банката, имах неплатени сметки за оправяне, взех от ремонт обувките, които бях оставила, купих от пекарната пресни кифлички за децата. Едва се прибрах у дома с всичко това. Едва се добрах до стола в кухнята. Седнах, гърбът ме боли, краката ми се надуха, не си чувствам ръцете…

Мисля, че това е лудост! Иска ми се да бях изпила сока от ананас !!!

Коментари


6 − 1 =

Advertise Here
Advertise Here
Лекарски препоръки и съвети

Връзки