Публикации в | Градина | Препоръчано

Градината на вашите мечти

Публикувано на 03 ноември 2013 от Vesi

Всеки, който обича цветята си мечтае за собствена градина, в която да развихри фантазията си и да пресъздаде мечтите си.
Днес ще ви покажем няколко идеи как да го сторите.
Заложете на уюта
1

Ако сте любител на зеленината, или просто не разполагате с необходимото време за отглеждане на цветни лехи, това съвсем не означава, че вашата градина трябва да е лишена от цветове, различни от зелените нюанси. Малък или голям, един кокетен диван с много и цветни възглавници на които удобно да разположите своите приятели на по чаша кафе би създал усещане за уют и комфорт.

Цветя в саксия
3

В зависимост от стила на вашата градина, бихте могли да сложите няколко огромни каменни саксии, засадени с пъстри цветя. Саксиите могат да бъдат от материал, който подхожда на интериора – гипсови, пластмасови, стъклени и дори бамбукови.

Нека бъде светлина
5

Много важен детайл от интериора на вашата градина е осветлението. В тази сфера има невероятно много предложения и идеи на нашия пазар. Цветно осветление, LED осветление, скрито осветление, фенери, лампиони. Изобщо, изборът е огромен.

6

Преди да сложите вашето осветление не забравяйте да се поинтересувате от новите технологии и тенденции и едва тогава да изберете това, което е най-подходящо и практично за вашата градина.

Беседка в градината
9

Беседката е най-класическият и практичен елемент в интериора на една градина. Невероятно удобна и уютна, дори при дъждовно време. В дизайна на вашата беседка можете да развихрите фантазията си и да приложите всяка идея, която ви хрумне. С пейки или диванче, столове или цяло сепаре, това е вашият избор. Можете да декорирате със завеси, красиви и цветни възглавници или пък автентични предмети (бърдучета, чинии, стари черги и т.н.), това разбира се зависи от стила, който желаете да постигнете.

Спортен кът
10

Във всяка една градина трябва да има кътче, което е определено за спорт и забавления. Шахматна дъска в огромен размер, мини голф игрище, баскетболен кош, или просто зелен терен за футбол, федърбал или пък волейбол е задължителен елемент във вашата градина.

Открити огнища
11

Откритите огнища създават невероятен уют и романтична атмосфера – присъствието им в градината само би увеличило стойността на естетическото и емоционално преживяване в часовете, прекарани навън – там някъде, в градината!

Експериментирайте
12

Ако живеете в апартамент, нямате собствена градина, но се радвате на огромна тераса с чудесен изглед, то развържете въображението си и експериментирайте с нещо оригинално, дори екстравагантно, но стилно. Обиколете по-голямата част от външния парапет с цветя или декоративни растения в саксии, добавете място, на което да се любувате на изгледа си под формата на кресла или столове с масичка и не забравяйте задължителното осветление, което да направи престоя на тересата ви още по-романтичен. Ако имате възможност добавете няколко огледала, това ще създаде усещане за повече пространство.

Има хиляди идеи за интериор на една градина. Не се страхувайте да експериментирате, защото това е най-добрият начин да изразите своята същност и емоции.

1 Коментари на публикацията

  1. Лилия Коментар:

    Това с градините много ми хареса, наистина е мечта

Коментари


8 − 4 =

Advertise Here
Advertise Here
Лекарски препоръки и съвети

Връзки