Красив интериор от Германия

Публикувано на 08 ноември 2013 от Vesi

Ние обичаме съвременния шикозен стил, който все повече и повече виждаме в новите итериорни проекти. Той силно заимства идеи и форми от градския полу-минимализъм, но това е друга тема. Днес ще разгледаме един луксозен немски апартамент, творение на дизайнера Александър Зензура.
Красив интериор от Германия

Апартаментът показва наистина зашеметяващ интериорен дизайн и сме сигурни, че за тези от вас, които харесват модерния стил, той ще е истински шедьовър. Чистите и добре подредени линии са комбинирани с плюшени текстури с цел създаване на дом, който наистина обединява ергономията и естетиката по един ослепителен начин.
Красив интериор от Германия

Влезли през входната врата, гостите на този дом се озовават в просторна всекидневна с отворен план с невероятно чист въздух, благодарение на натуралната „вентилация“ в лицето на изобилстващата растителност. Изкуственото осветление е съвършено планирано, като са комбинирани висящи осветителни тела с вградени в тавана лунички.
Красив апартамент в Германия

Фокусната точка в тази стая е големия сив диван, който предлага много място за сядане. Точно зад него е свежият, стъклен балкон, входа, на който е обграден от растителност. Тази естествена зеленина добавя необходимите свежест и колорит на апартамента. Ергономичната кухня в бяло с мраморни плотове допълва перфектно прекрасната трапезария.
Красив интериор в Германия

С помощта на хладните неутрални нюанси и приглушените тонове, апартаментът притежава успокояваща и изискана среда, която излъчва лукс на всяка крачка. Столовете в трапезарията изглеждат много интересно, а техния драматичен дизайн ги превръща в художествени допълнения към интериора.
Красив интериор от Германия

Голямата и добре изглеждаща спалня следва стила и цветовата схема на апартамента. Спалнята изглежда минималистичн, благодарение на доминиращите бял и сив цвят.
Красив интериор от Германия

Ярките цветове в детската спалня я правят страхотна, а децата със сигурност я обожават. Жълтия цвят е комбиниран със страхотен син нюанс и неутрални акценти, което придава на стаята много характер. Детската стая, въпреки и малка е разделена на две зони – едната за забавление, а другата за учене и сериозни занятия.
Красив интериор от Германия

Върховата точка в този апартамент е банята. Ще се въздържим от коментар за нея и ще оставим това на вас.
Красив интериор от Германия

Източник: moderendom.net

Коментари


8 − = 1

Advertise Here
Advertise Here
Лекарски препоръки и съвети

Връзки