Публикации в | Интимно

Старомодни съвети за повече тръпка в отношенията

Публикувано на 05 ноември 2013 от Vesi

Когато взаимоотношенията влязат в коловозите на рутината, тръпката между партньорите се превръща в тлееща искра, заплашваща всеки миг да изгасне. Но с правилната стратегия тя може да бъде разпалена с нова по-буйна и зряла страст.
Съвети за повече тръпка в отношенията
Предлагаме ви няколко старомодни съвета за повече тръпка в отношенията. Някои сте виждали във филми, за други сте чели в романи, а за трети са ви разказвали. Всички обаче работят безотказно в живота на съвременните двойки.

Приложете ги и се убедете сами!

Върнете навика на докосването. Спомнете си как в началото не изпускахте ръката му и се чувствахте защитени в обятията му? Започнете отново да държите ръцете си докато гледате телевизия, поставяйте ръка на бедрото му в колата докато чакате на светофара, провокирайте го с палави жестове докато разговаря с приятел по телефона, заспивайте прегърнати. Докосването е съществена част от близостта.

Къпете се заедно. Това е едно от най-възбуждащите преживявания за много двойки. Изненадайте любимия като се присъедините към него под душа. Сапунисвайте тялото му с бавни и еротични движения, целувайте го и го докосвайте. Гарантираме ви, че в банята ще стане още по-горещо, а двамата ще се чувствате като палави младежи.
Съвети за повече тръпка във връзката

Съблечете се голи сред природата. Летните горещини са идеалното време за разхлаждащ пикник край някое поточе. Изберете уединено кътче, където да разположите бивака. Постепенно събличайте дрехите си докато останете съвсем голи и бързо се спуснете към водата. След това се изтегнете на брега, за да издъхнете под слънчевите лъчи.

Инвестирайте средства в дантелено бельо и копринени чорапи. Тази класика в женското облекло си остава класика и в мъжкото съзнание. При това доста възбуждаща. Изненадайте го, излегната върху леглото облечена само в тях. Подобно необичайно за лятото хрумване в спалнята ви ще го накара да замърка от удоволствие, а вас ще направи по-самоуверена.

Показвайте повече плът. Топлото време ни кара да търсим прохлада. Така че едни дънкови къси панталонки у дома ще са хем практични, хем секси. Можете да ги замените с дълга тениска, стари джинси, отрязани до коленете, спортен екип за джогинг или с всичко, което ви вдъхва сексапил и самочувствие.

Поиграйте с ледени кубчета и сладки изкушения. Преди секс играчките да бъдат измислени, интимните двойки включвали продукти от кухнята в сексуалните си игри. Така разпалвали страстта и усещали тръпка чак в пръстите на краката си. В подходящ момент прокарайте бавно кубче лед по гърба на партньора си и размажете с нежни масажни движения разтопената вода. Или намажете част от тялото му с флакон бита сметана или шоколадов крем и сластно да ги вкусите. Цапането си заслужава.

Бъдете шумни в леглото. Изразявайте насладата си с шумни стонове, викове и дори с мръсни думички. Освободете душата си от оковите на благоприличието и покажете на половинката си удоволствието, което ви доставя. Това ще го стимулира да да се старае дори още повече и ше скрепи сексуалния ви живот.
Съвети за повече тръпка във връзката
Предизвикайте го на пода. При гледката на любимата си, застанала полугола в кучешка поза на килима, у мъжа се събужда първичния животински инстинкт. Подберете момента, в който знаете, че ще се върне от работа, облечете само една секси поличка и бельо и се престорете, че чистите килима, например. Последствията са ясни.

Разменете си ролите. От време навереме се бъдете съпричастни с неговите интереси. Мъжете харесват нежните жени, но още повече харесват такива, които с готовност се включват в типично мъжки занимания. При следващото барбекю в двора го избутайте настрани и поемете инициативата за обяда. Или се присъединете с бира в ръка към компанията му, гледаща мач в хола ви. Подобно неочаквано поведение ще му позволи да види друга ваша, по-дръзка страна.

Изневяра за една нощ… заедно. Смяната на домашната атмосфера с хотелска стая за една нощ ще подейства възбуждащо и освежаващо на ваимоотношенията ви. Изберете някой близък хотел, сложете най-необходимите принадлежности в чантата си и тръгнете веднага след работа. Мисълта, че може да ви вземат за невярна на истинските си партньори двойка ще нажежи страстта помежду ви.

Бъдете по – освободени. Постоянните капризи и сдържаност дразнят мъжете. Покажете дух. Вместо панически да търсите заслон, когато завали, разперете ръце и се насладете на природната стихия. Забравете грима и прическата си, веселете се под дъжда. Поръчайте пица в ресторанта и я изяжте цялата, с ръце. Щом приспите децата, сменете домашните дрехи със секси ношница и покажете, че сте в настроение. От време навреме бъдете просто човек.


Източник: moetodete.bg

Коментари


6 − 5 =

Advertise Here
Advertise Here
Лекарски препоръки и съвети

Връзки