Красива и стилна на Коледа

Публикувано на 18 декември 2013 от Vesi

Коледното парти в офиса наближава! Избрахте ли вече тоалет, с който да блеснете? Малката бяла рокля е чудесен избор да се отличите от всички колежки и да демонстрирате стил и класа.
Малка бяла рокля за Коледа
Всяка жена трябва да има в гардероба си малка черна рокля. Съгласни сме. Но мислим, че всяка дама трябва да има сред тоалетите си и малка бяла коктейлна рокля. С нея няма да останете незабелязани. А и можете да я носите и по по-неангажиращи поводи като рождени дни и летни партита край басейна. Вижте какво трябва да знаете за малката бяла рокля и с какво да я комбинирате.

Защо малка бяла рокля?
Малка бяла рокля е къса коктейлна рокля в бял цвят. Името й е заигравка със световноизвестната малка черна рокля, популяризирана от Коко Шанел. Тя е подходяща за всякакви празнични събития. Малката бяла рокля придава нежност на цялостното излъчване. Макар бялото да е сред класическите цветове, малко дами залагат на изчистената визия, която придава. Затова ви предлагаме да изберете малката бяла рокля за коледното парти в офиса. Със сигурност ще се отличите и ще сте звездата на купона.

За какви поводи е подходяща малката бяла рокля?
Малката бяла рокля е подходяща за всеки повод. Ние ви предлагаме да я изберете за коледното парти в офиса, у дома или за новогодишната нощ. Подходяща е, защото е едновременно стилна и секси.
При малката бяла рокля има някои основни правила, които да спазвате. Избягвайте дълбоките деколтета, особено ако роклята е по-ефирна. Моделите без презрамки също може да изглеждат твърде разголени, ако колегите ви са по-консервативни. Заложете на малка бяла рокля с презрамки и сърцевидно деколте. Другият вариант е рокля с къси или дълги ръкави и леко разголен гръб, но не прекалено. Едно е да накарате колежките да ви завиждат за тоалета, друго е шефът ви да си извади грешно предположение за вас.
Малка бяла рокля за Коледа
С какви аксесоари да комбинираме малката бяла рокля?
Бъдете смели с аксесоарите за малката бяла рокля. Изберете обувки в червено и клъч в същия цвят. Ако това ви идва твърде крещящо, изпробвайте класическата черно-бяла комбинация. В случай, че подхождат, добавете къси черни дантелени или кожени ръкавици. Използвайте въображението си. Изборът на аксесоари може да превърне малката бяла рокля от основа на нежна визия до възможност за предизвикателен и различен тоалет.

Почитателките на малката бяла рокля могат да я комбинират със сребристи обувки и чанта. Към тази комбинация добавете по-изчистени бижута. Твърде много блестящи акценти в тоалета изглеждат кичозно.

Малката бяла рокля може да се комбинира почти с всичко. Затова изберете смели бижута, ако предпочетете по-семпли обувки. Диамантените бижута, дори да са имитация от цирконий, се съчетават чудесно с по-изчистените модели малка бяла рокля.

Какъв грим подхожда на малката бяла рокля?
Гримът е финалният щрих в празничния ви избор. За по-романтична визия, изберете сенки в светъл или телесен цвят. Нанесете ярко червило, което да е привлича вниманието и да контрастира на изчистения тоалет. Не прекалявайте с ружа и спиралата.

Ако пък искате по-предизвикателна визия, сложете очна линия. Цветна или черна, тя определено ще привлече вниманието на околните. Силният грим на очите ще се съчетае добре с по-светъл цвят червило или просто с гланц за устни. Опушеният грим също подхожда на малката бяла рокля.

Маникюрът е най-добре да е класически френски или по-контрастиращ цвят, който да подхожда на някой от аксесоарите ви – например обувките. Не забравяйте, всеки детайл е от значение. Дори най-малките цветови гафове могат да развалят впечатлението от тоалета ви.

Важно за малката бяла рокля

* Ако малката бяла рокля прозира или е плътно по тялото ви, задължително я носете с безшевно бельо

* Виното е традиционна напитка през зимата. Често когато сервитьорите наливат, около вас остават невидими малки пръски от червената напитка. Няма да останат невидими, ако попаднат на малката ви бяла рокля. Така че се пазете, когато ви допълват чашата

* Малката бяла рокля не е подходяща за хора с по-светъл цвят на косата и кожата. За тях по-добър вариант е малката черна рокля

* Бялото е особено актуално за есен/зима 2013-14. Не се колебайте да изберете бял тоалет за коледното парти

Източник: rozali.com

Коментари


4 − 1 =

Advertise Here
Advertise Here
Лекарски препоръки и съвети