Какво разкрива първата буква от името ти?

Публикувано на 18 ноември 2013 от Vesi

Какво разкрива първата буква от името ти? Мнозина вярват, че имената не са ни дадени случайно. Те разкриват нашия характер, а според някои, определят дори и съдбата ни. Ето какво говорят първите букви от малките ни имена.

А - имаш желание винаги да постигаш целите си. Ти си упорит и постоянен във всичко, което правиш. Жадуваш за физически и душевен комфорт.

Б – ти си романтична натура. Вярваш във вечната любов, макар и често да го отричаш. Копнееш да създадеш семейство и определено знаеш как да бъдеш предан приятел и любим.

В – ти си творческа личност, която обожава да мечтае. Природата и животните са твоята голяма страст.

Г – имаш една основна цел и тя е – да трупаш знания. По-любопитен си и от малко дете. Грабиш от живота с пълни шепи и приемаш всяко предизвикателство, което се изправи на пътя ти.

Д – обичаш да размишляваш. Във всичко търсиш логичното обяснение. За теб нещата никога не се случат просто така. Твърдо убеден си, че хората ще ти отвърнат с това, което ти им даваш.

Е – имаш потребност да общуваш и да споделяш. Не се чувстваш добре, когато си сам. Обичаш да усещаш присъствието на приятелите си и на своя любим. Притежаваш завидна проницателност.

Ж – ти си потаен, но не и повърхностен човек. Не си падаш много по празните приказки. Предпочиташ да показваш, а не да обясняваш както чувстваш.

З – често изграждаш стена около себе си, защото не вярваш на никого. Имаш силна интуиция и прекалено богато въображение. Те обаче могат и да ти попречат да изградиш трайна връзка.

И – тази буква издава човек с богата душевност, доброта, чувствителност и миролюбие. Ти не си наивен, но вярваш в доброто у хората.

Й – даваш си вид на строг и практичен човек, но всъщност това е само маска, зад която се крие романтична натура.

К – мотото в живота ти е: „Всичко или нищо!“ Обичаш риска и живееш на ръба. Мразиш скуката и границите.

Л – ти си артистична и талантлива личност, но има опасност да изразходиш живота си в гонитба на мечти. Не разпилявай уменията си!

М – ти определено си от хората, които знаят какво искат и как да го постигнат. Умееш да се грижиш за себе си и никога не падаш по гръб.

Н – обожаваш спора. Едно от любимите ти занимания е да протестираш и със сигурност знаеш как да отстояваш мнението си. Имаш остър и доста критичен ум.

О – когато изпитваш чувства, те са дълбоки и разтърсващи. Не понасяш златната среда. Емоциите те карат да се чувстваш жив, а любовта ти дава стимул във всичко. Добре е да използваш богатата си интуиция.

П – ти винаги кипиш от идеи. Непрекъснато ти хрумват нови и нови неща, които да направиш. Понякога обаче се увличаш от излишни глупости и пренебрегваш важните събития. Обичаш да се грижиш за външния си вид.

Р – имаш способността да виждаш зад фактите. Притежаваш невероятна проницателност. Ти си самоуверен и смел човек, но понякога поемаш глупави рискове.

С – тази буква характеризира хора със здрав разум, властолюбие, склонност към капризничене и стремеж към материално благополучие.

Т – ти си творческа натура, кипяща от мечти и желания. Не бива обаче вечно да отлагаш действията си за утре. Трябва да си по-самоуверен и решителен.

У – тази буква изразява въображение, великодушие и стремеж към нови духовни нива.

Ф – изпитваш потребност да блестиш и да се открояваш. Ти си роден да бъдеш лидер и освен това притежаваш дарбата да правиш хората щастливи. Използвай я!

Х – носиш огромен потенциал в себе си и можеш да постигнеш големи успехи. Проблемът ти е, че си прекалено чувствителен към това, което другите говорят за теб.

Ц – ужасно много мразиш да стоиш сам. Привързан си към близките и роднините си и си изключително отговорна личност.

Ч – имаш огромно сърце и си верен приятел. Но прекалената доброта може и да ти навреди.

Ш/Щ – най-голямото ти качество е чувството за хумор и заразителната ти усмивка. Винаги радваш хората около себе си.

Ю – в името на някаква кауза си способен на огромна саможертва. Ти си смел, справедлив и много упорит.

Я – имаш чувство за собствено достойнство и умееш да печелиш любовта на околните.

Източник: beu.bg

Коментари


1 + 8 =

Advertise Here
Advertise Here
Лекарски препоръки и съвети