Флорални мотиви за есен-зима 2013-2014

Публикувано на 11 ноември 2013 от Vesi

Бъдете по-красиви и различни от всякога. Освен пепит и каре, дизайнерите като Вивиан Уестууд, Гучи и Хайди Слиман вкараха в колекциите си и флорални мотиви.
Флорални мотиви за есен-зима 2013-2014 Пролетта на 2013 започна с тази тенденция, и по всичко личи, че няма намерение да отстъпва и през следващите сезони.

Флоралните мотиви правят визията по-изискана и красива. Освен нежни и създаващи настроение, те са и изключително комбинативен десен. Могат да бъдат част от елегантна рокля, да са фино избродирани върху прозрачна материя или да се съчетават с други на пръв поглед неприемливи за комбиниране десени. Рокля на цветя, жилетка с различен десен, риза с къс ръкав и с кръгла яка и черна плюшена панделка, например.
Флорални мотиви за есен-зима 2013-2014 Ако пък стилът ви е изчистен и залагате на традиционните десени, то тогава бихте могли да вкарате малко цвят и разнообразие чрез колие, обеци, гривна или часовник с флорални мотиви.

Не изключвайте също аксесоарите за коса, по-често срещани във пролетно-летните колекции. Диадеми, шноли и фиби с флорални мотиви ще бъдат много актуални през есен-зима 2013-2014.

Все пак, никому не е излишно малко цветно настроение в студените зимни дни.

Коментари


7 + = 14

Advertise Here
Advertise Here
Лекарски препоръки и съвети