Публикации в | Красота

Бързи хитрости за добра визия

Публикувано на 10 ноември 2013 от Vesi

Всяка суетна жена отделя по поне час пред огледалото преди да напусне дома. Но това, понякога се оказва проблем, особено когато закъсняваш за работа.Ето и малко съвети за това как да организираме времето си по-пълноценно.
Бързи хитрости за добра визия Добре е първо да си организираме тоалетката. За целта е хубаво да държим целия набор за разкрасяване винаги на едно и също място и на една ръка разстояние.

В случай че осъмнем с тъмни кръгове от недоспиване, слагаме по една торбичка с чай върху двете очи и стоим с тях, докато си приготвим и изпием кафето.

Преди да влезете под душа, оставете пинсетите за малко във фризера, така ще намалите раздразнението и зачервяването по-късно, докато действате с тях.

Ще изсушим косата най-бързо с кърпа от микрофибър и прическата ни после няма да е много бухнала.

Спестете си мъките и от нанасянето поотделно на един хидратиращ крем и един течен фон дьо тен. Вариантите са два – слагаме ги едновременно, като преди това ги смесваме в ръката си, или просто си купуваме комбиниран фон дьо тен + крем, каквито отдавна има в търговската мрежа. Чак тогава посягаме към пудрата.

Притискат ли ни секундите, по-добре да забравим за сенките и да заложим на очната линия и спиралата. После в движение можем да освежим погледа с малко гланц за устни.

И не на последно място – инвестирайте в универсален грим, какъвто вече пуснаха козметичните компании. Или мултифункционални продукти, които стават и за червило, и за руж, и за сенки.

Коментари


− 1 = 8

Advertise Here
Advertise Here
Лекарски препоръки и съвети